درمان سردرد عصبی با گیاهان,قرص برای سردرد عصبی,علائم سردرد خطرناک,درمان خانگی سردرد عصبی,علائم سردرد عصبی چیست,درمان سردرد عصبی با طب سنتی,سردرد عصبی عروقی,درمان سردرد عصبی با گیاهان دارویی,درمان سردرد تنشی مزمن,درمان گیاهی سردرد تنشی,درمان سردرد تنشی با داروی گیاهی,درمان خانگی سردرد تنشی,سردرد عصبی و درمان,درمان سردرد تنشی در طب سنتی,سردرد خوشه ای
سردرد عصبی چیست؟
بیشتر کسانی که به سردردهای عصبی مبتلا میشوند در تمام سرشان احساس درد میکنند، اما معمولا درد از یک نقطه مثلا پشت سر یا پیشانی شروع میشود و در دیگر نقاط انتشار پیدا میکند. گاهی در عضلات گردن و ناحیه فک هم احساس درد و گرفتگی ایجاد میشود. شدت سردردهای عصبی کمتر از سردردهای میگرنی است و برخلاف سردردهای میگرنی با تهوع، استفراغ و اختلالات بینایی همراه نیست. معمولا نیمساعت تا چند ساعت و در موارد شدید چند روز طول میکشد.
چرا به آن مبتلا میشویم؟
علت دقیق و منشا اصلی سردردهای عصبی مشخص نیست اما متخصصان بر این باورند که اینگونه سردردها به علت انقباض عضلات شانه، گردن، سر، صورت و فک به وجود میآید، انقباضی که در اثر واکنش به استرسهای محیطی و همچنین تجربه هیجانات و احساسات ناخوشایند، اضطراب و تنش ایجاد میشود. بنابراین میتوان گفت تنشهای روحی و روانی، استرس، اضطراب و افسردگی علت اصلی سردردهای تنشی و عصبی است.
چه کسانی بیشتر به آن مبتلا میشوند؟
زنان بیشتر از مردان به سردردهای عصبی مبتلا میشوند.
ابتلا به سردردهای عصبی در ۳۰ تا ۴۰سالگی بیشتر دیده میشود.
افراد حساس، زودرنج و مبتلا به اضطراب و افسردگی بیشتر به سردردهای عصبی دچار میشوند.
افرادی که به واسطه زندگی شخصی یا شرایط کاری ساعات زیادی را در محیطهای پرتنش و پراسترس میگذرانند، از قربانیان این درد هستند.
سردردهای عصبی را جدی بگیرید
هنگامی که به سردردهای عصبی دچار میشوید میزان کارایی و کیفیت کلی زندگیتان به میزان چشمگیری کاهش پیدا میکند. افرادی که بیشتر ساعات روز و بیشتر روزهای هفته به سردردی مبهم و کسلکننده مبتلا هستند کارایی و بازدهی لازم را در انجام کار و فعالیت شغلیشان ندارند. بیشتر اوقات کسل و بیحوصله هستند، از این رو در فعالیتهای اجتماعی و جمعهای خانوادگی حضور پیدا نمیکنند و به فعالیتهای شاد و مفرح مثل ورزش، تفریح و گردش نمیپردازند، درنتیجه تنشها و مشکلات روحی و روانیشان افزایش پیدا میکند و سردردهای عصبی بیشتر و شدیدتری را تجربه میکنند.
چه باید کرد؟ راه درمان سردرد عصبی
اگر تنش و استرسی که باعث ایجاد سردرد عصبی در شما میشود عامل خاصی دارد بهترین راه شناسایی و از بین بردن عامل ایجادکننده استرس است. بهطور مثال اگر با یکی از همکاران یا اعضای خانوادهتان مشکل خاصی دارد و بعد از هربار مواجهه با او سرتان درد میگیرد به شیوهای دوستانه اقدام به حل مشکل با او کنید یا اینکه به فکر ایجاد تغییری در شرایط کاریتان بیفتید تا به بهبود حالتان کمک کند.
در صورتی که تصور میکنید تحملتان در کنار آمدن با استرس و نادیده گرفتنش کم شده، سراغ روانپزشک بروید. یادتان نرود که در هر شرایطی نمیتوانید بهتنهایی و با نصیحت کردن خودتان مشکلات را حل کنید.
اما اگر استرسهای کلی، نامشخص و روزمره سبب ایجاد سردردتان میشود باید روشهای کنترل استرس را یاد بگیرید. داشتن خواب کافی، ورزش، تغذیه سالم و مناسب و نکشیدن سیگار از استرس شما میکاهند.
ماساژ سر، تنفس عمیق، دوش گرفتن، ریلکسیشن، یوگا و مدیتیشن هم از شدت استرس و سردردهای عصبی میکاهد.
اگر سردردهای عصبی امانتان را بریده، بدانید که مصرف زیاد مسکن بدون تجویز پزشک نهتنها هیچ کمکی به شما نمیکند بلکه با عوارضی که ایجاد میکند به مشکلاتتان میافزاید. بنابراین برای یافتن علت سردرد و راه درمان آن حتما با پزشک مشورت کنید.